Hogyan tedd tönkre a kazánodat? - ATMOS Szerviz MagyarországATMOS Szerviz Magyarország
Hogyan tedd tönkre a kazánodat?
2020-04-17

Ravasz egy kérdés 🙂

Nem lehetetlen, sőt! Találkoztam olyan kazánfűtővel, aki szinte élvezte, profin véghez is vitte azt, többször is, ami eléggé költséges is lehet.

Az első, amivel gyors, és hatásos eredményt tudunk elérni az, hogy ne tolják be azt a karocskát az ajtó bezárásával egyidejűleg. Nehéz nem kivitelezni, hiszem csupán egy kar található a kazánok elején-tetején.

Ha sikerül jól elfelejteni szánt szándékkal, vagy csak műkedvelően, amolyan hébe-hóba, előbb vagy utóbb, de biztosan hangos lesz a ventilátorunk, és a karácsonyi pulykapénzt már be is cserélhetik egy új ventilátorra, a nyugodt alvás reményében.

A második, kicsit nehézkesebb folyamat, de hatásos… Nem kell a kazánt minden héten kitakarítani, elég ha már ömlik a füst befelé a kazánházba. Ebben az esetben az alsó kerámiánk, és a szakik által fúvókának becézett középső hőálló beton alkatrész idő előtt fog tönkremenni. Ha pedig a hátsó-alsó rejtekhelyen sem szedjük ki legalább évente a hamut, akkor cserébe csak kihúzott karral akar dolgozni a kazánunk, és ebben az esetben a jackpot is meglesz, máris hat-számjegyű is a helyrehozás!!!

Persze vannak még kis stiklik ebben a sportban, de mindent nem árulok el, tessenek rájönni saját maguktól!

Sok sikert!

NAVIGÁCIÓ