Atmos faelgázosító kazánt 1/2pénzért?

2021. január 1-én elindult az Otthonteremtési Támogatás Program.

A Kormány a gyermeket nevelő családok részére otthon-felújítási támogatást indított. Egyszeri támogatással lehetővé teszi, hogy a gyermeket nevelő családok lakhatási körülményeiken javítsanak. Ehhez a Magyar Államkincstár közreműködésével a Rendeletben meghatározott feltételekkel a központi költségvetésből vissza nem térítendő lakáscélú állami támogatásként otthon-felújítási támogatás vehető igénybe 2021. január 1-jétől 2022. december 31-ig.

http://www.allamkincstar.gov.hu/hu/lakossagi-ugyfelek/otthonfelujitasi_tamogatas_altalanos_tajekoztato

A családok maximum 3 millió forint vissza nem térítendő állami támogatásban részesülhetnek. Mivel a program célja a meglévő lakások megújulásának ösztönzése, ezért a támogatott munkákba beletartoznak a faelgázosító és pelletkazánok is .
A program 50%-ban támogatja az eszközbeszerzést és 50%-ban a munkadíjat, de a maximális összeg akkor érhető el, ha a teljes költségnek legalább 25%-a munkadíj.  Mivel utófinanszírozott konstrukcióról van szó , így a támogatásra jogosult ügyfeleknek össze kell gyűjtenie minden támogattatni kívánt felújítás / kivitelezés vállalkozási szerződését és számláját és ezeket egyszeri alkalommal tudja beadni elbírálásra legkésőbb 2022. december 31-ig.

Kérjen ajánlatot a komplett kivitelezésre, Atmos kazánra, most!

https://atmos-szerviz.hu/hibabejelentes

A Magyarországi házak átlagéletkora évről évre idősebb, főleg ha a fatüzelést használó idősebb épületeket nézzük.

A meglévő rendszerek hamarosan elérik a azt a kort, hogy tovább nem odázható a felújítás.
Miért ne tenné meg most, hiszen akár a felét is visszakaphatja a pénzének!

atmos vezerlo

Vértezze fel rendszerét komfortos vezérlő elektronikával. 🙂

error: Content is protected !!